Kadıköy Epilasyon

Kadıköy  - Ümraniye arası mesafe ne kadar?

25 dk. (9,5 km) Libadiye Cd. üzerinden
27 dk. (12,9 km) İstanbul Çevre Yolu/O-2 üzerinden

Kadıköy Epilasyon

Kadıköy epilasyon hizmetleri, kılı üreten kök hücrelerinin fonksiyonunu bozan yöntemlerdir. Birçok kadın ve erkek tarafından düzenli şekilde tercih edilen bu uygulamalar, önemli avantajlar sağlar. Farklı makinalarda ve çeşitli yöntemlerle yapılan epilasyon yöntemleri, genellikle kadınların tercih ettiği bir güzellik rutini olsa da erkekler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor. Genel olarak farklı seanslarla uygulanan epilasyon ile tüylerden temelli bir şekilde kurtulmak amaçlanır. Ancak kişilerin vücudunda yer edinen kıl yapısına göre bitiş süresi farklı olabiliyor. Yani Kadıköy lazer epilasyon yöntemleri vücutta istenmeyen tüyler için önemli avantajlar sağlar.

Tüm Vücut Epilasyon Kaç Ayda Biter?

Kadıköy epilasyon hizmetlerinde doğru cihaz yardımı ile birlikte tüm vücut epilasyon işlemi veya herhangi bir bölgeye yapılan epilasyon işlemi başarıya ulaşabilmektedir. Epilasyon hizmetinin başarıya ulaşması için bazı önemli faktörler öne çıkar. Bunlardan en temeli, her vücut ve kıl yapısının farklı olmasıdır. Bazı kişilerde tek seansta bile büyük etkiler görülürken bazılarında devamlı seanslarda daha yavaş dökülme görülür. Kadıköy lazer epilasyon merkezlerinde uygulanan işlemin başarıya ulaşması için bazı detaylara dikkat etmek önemlidir. Bu detaylardan bazıları şu şekilde sayılabilir:

  • Lazer epilasyon işlemlerinde kadın veya erkek olmak, başarıda önemli bir rol oynar. Özellikle hormon farkından dolayı erkeklerde sağlanan başarı, kadınlara göre daha düşüktür. Kadınlar ise bu noktada daha başarılıdır.
  • Epilasyon yapılacak bölge, başarı oranını etkiler. Epilasyona en iyi cevap veren bölgeler arasında alt bacak, genital bölge, koltuk altı bölgeleridir. En zor kısım ise yüz bölgesidir.
  • Kalın kıl yapısına sahip bireyler, ince kıl yapısına sahip kişilere göre daha avantaj sahibidir. Bunun nedeni, kalın kıllarda epilasyonun daha etkin olmasıdır.
  • Cilt rengi açık kişilerde epilasyon işlemi daha avantajlıdır. Çünkü bu ciltlerde epilasyon dozu artırılabilir. Doz fazla oldukça sonuç o kadar başarılı olacaktır.

Genel olarak vücutta yer edinen istenmeyen tüyler hem erkekler hem de kadınlar açısından can sıkıcı bir durumdur. Bu sebeple birçok kişi, kılların devamlı olarak alınmasından yorularak temelli bir kurtulma talep eder. Bu noktada Kadıköy lazer epilasyonunun sağladığı yöntemler ve avantajlar nedeniyle her gün yüzbinlerce kişi epilasyon hizmeti almaktadır. Düzenli şekilde alınan seanslar sonucunda kişiler daha pürüzsüz, sağlıklı ve kılsız bir cilde kavuşabilmektedir.

Kadıköy bölgesinde lazer epilasyon tavsiye niteliğinde olan merkezler, genellikle tecrübe sahibi uzmanlar tarafından profesyonel makinelerle yapılmaktadır. Aynı zamanda lazer epilasyon tamamen hijyenik bir ortamda yapılır ve bu yöntem, sahip olunan birçok özellik bakımından diğer güzellik uygulamalarından tamamen farklıdır. Bu sebeple Kadıköy lazer epilasyon tavsiye niteliği taşıyan firmalara yönelmek gerekir. Kullanılan cihazın kalitesi, epilasyon yapacak uzmanın tecrübesi ile birlikte tam anlamıyla profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.

Günümüzde erkekler, kadınlar kadar görünüşüne özen gösteriyor. Genel olarak erkek bireyler, kadınlara kıyasla daha sert ve yoğun kıl yapısına sahiptir. Bu sebeple erkeklerde epilasyon hizmeti alabiliyor. Erkek lazer epilasyon Kadıköy ve diğer tüm bölgelerden gelenler için bu hizmet verilmektedir. Özellikle sırt bölgesi, tüm göğüs bölgesi, koltuk altı, sırt gibi bölgeler, erkek lazer epilasyonun en fazla uygulandığı bölgelerdir. FDA onaylı epilasyon cihazları ile birlikte erkeklerde gözle görülür bir dökülme görülmektedir. Ortalama olarak 6 ila 8 seans arasında gözle görülür bir azalma görülebilir. Erkek epilasyonda başarıya giden en önemli faktör cihazın kalitesidir. Bu sebeple mutlaka alanında uzman ve tecrübe sahibi bir merkezden erkek epilasyon desteği almanız önerilir.

Epilasyon uygulaması için öncelikle uygulamayı gerçekleştirecek yüksek teknolojiye sahip bir cihaz gerekir. Epilasyon niyetiyle farklı cihazlar üretilmekte olup, bu cihazla beraber ciddi sonuçlar alınamayabilir. Bu sebeple mutlaka bilindik ve kendini kanıtlayan epilasyon cihazlarıyla hizmet almanız önerilir. Cihazın bünyesinde yer alan el aleti ile beraber tüm vücut veya vücudun sadece bazı bölgelerine epilasyon uygulanabilmektedir. Cihaz ile beraber cilde uygulanan ışınlar, kılın yapısına ulaşır ve kıl köklerini doğrudan etkiler. Tutulan ışık enerjisi ile kıl içerisinde ısı enerjisi oluşur. Kıl kökleri bu ısı ile tahrip olur, yeni kıllar üretme konusunda başarısız olur. Bu durumda istenmeyen kıllardan kurtulmak mümkündür.

Kadıköy epilasyon tüm vücut fiyat belirlenirken uygulanacak bölge ve kıl yoğunluğuna bakılır. Eğer sadece bazı bölgeler için veya tek bir bölge için epilasyon talep edilirse fiyat düşebilmektedir. Erkek veya kadın Kadıköy lazer epilasyon fiyatları konusunda detaylı bilgiyi, güzellik merkezlerinde ön görüşme sonrasında alabilirsiniz.

Genel olarak günümüz teknolojisindeki gelişmiş cihaz seçenekleri ile hem kadın hem de erkek epilasyon işlemleri konforlu bir şekilde yapılabiliyor. Aynı zamanda bu süreçte mutlaka Kadıköy epilasyon hizmetleri kapsamında epilasyon fiyatlarını ve kampanyalarını takip etmek, maliyet açısından avantaj sağlar. Seans yerine paket şeklinde satılan lazer epilasyon ücretleri, cebiniz için daha iyi olacaktır.